جوانه ی گندم ( هروز یک قاشق غذا وری +شیر گرم محلی) در صبحانه 
    مصرف شود

     (عرق یونجه+خارخاسک+رازیانه) استفاده کنید

    داخل چای حتما دارچین +زنجفیل اضافه شود

    با غذا حتما سبزی نعناع و تره مصرف شود . 

    روزانه یک هویج میل شود

    حتما به عنوان یک میان وعده (نخود+لوبیا+باقالی) پخته شود ومصرف شود

    سبزی کرفس بخورین

    کنجد +عسل+شیره ی انگور به عنوان صبحانه استفاده شود

    خردل حتما در خورشتها اضافه شود . 

    مصرف گلاب باید به کمترین مقدار برسه 

    خوردن دو لیوان خاکشیر در روز توصیه میشود
     
    هنگام طبخ غذا حتما از فلفل استفاده کن 

    دو مشت انجیر را به مدت سه الی چهار شبانه روز در آب بخیسانید ، تا 
    آب قوت انجیر را بگیرد . آب آن را صاف کرده با عسل و دارچین و زنجفیل قوام آورید . 
    تا به صورت شربت در آید . از این شربت در طول روز مصرف کنید .
     
    عالیه عالی 
    فندوق ، پسته، بادام حتما به عنوان تنقلات بخورین

    چای با خرما مصرف شود

     

    تهیه شده در بخش سلامت مجله ی مسیدا

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت دانلودرایگان – مسیدا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس