طرزتهیه:

    خمیر پیتزا به میزان لازم. مرغ پخته و خرد شده یک ویک دوم پیمانه. پنیر پیتزا یک دوم پیمانه، ریحان تازه خردشده دوقاشق غذا خوری، فلفل دلمه خرد شده مقداری، قارچ سرخ شده  مقداری .سیر یکحبه، نمک فلفل به مقدار لازم .
    مواد میانی را با هم مخلوط کرده وکنار بگذارید .خمیر را گرد باز کنیدرابه هشت قسمت مساوی تقسیم کنید.
     برش های مثلثی خمیر را در قالب گرد چرب شده می چینیم. طوریکه نوک تیز کمی از دور قالب به طرفه بیرون باشه وقاعده مثلث داخل قالب .
    کمی از گوشه ها داخل قالب روی هم می افتد.بعد از اینکه تمام برش های مثلثی خمیر را دور تا دور قالب چیدید مواد میانی را روی خمیر داخل قالب می گذاریم و نوک خمیر که کمی بیرون از قالب بود روی مواد بر می گردانیم بدین طریق حلقه خمیری گرد داخل قالب خواهیم داشت.
    روی خمیر زرده تخم مرغ زعفران مالیده کمی کنجد می پاشیم.
    در طبقه وسط فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ دقیقه البته بستگی به دمای فرتون داره اگه دیدید روش طلایی می شه زمانش کافیه وسط خمیر چون حلقه ایه خالی می ماند که بعد از پخت می تونید باریحان  وگوجه فرنگی یا سالاد کاهو یابه دلخواه تزیین کنید.

     

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت دانلودرایگان – مسیدا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس