خواص انواع سبزی خوردن ,تاثیر بی نظیر سبزی در بدن , درمان وپیشگیری بیماری با انواع سبزی ,خواص سبزی خوردن ,خواص سبزی ,خواص انواع سبزی بر بیماری لاعلاج ,

    خواص انواع سبزی خوردن
    خواص انواع سبزی خوردن ,تاثیر بی نظیر سبزی در بدن , درمان وپیشگیری بیماری با انواع سبزی ,خواص سبزی خوردن ,خواص سبزی ,خواص انواع سبزی بر بیماری لاعلاج ,
    ترخون جانشین نمک
    گشنیز کاهش قند خون
    تره کاهش فشار وکلسترول
    جعفری خون ساز وقاعده آور
    ریحان آرامبخش و خواب آور
    شاهی محرک فعالیت کلیه ها
    تربچه ضد سرطان

    ترخون سبزیای با طبع گرم و خشک است. برخی خواص دارویی این گیاه عبارتند از:

    • ترخون منبع بسیار خوبی از آهن، کلسیم و منگنز است، این سبزی همچنین دارای پتاسیم، منیزیم و ویتامین‏های A و C میباشد.
    • از مهمترین خواص ترخون کاهش درد دندان و لثه است، در واقع، جویدن ترخون باعث جلوگیری از خونریزی لثه و التیام زخمهای دهان میشود. علت تسکین درد دندان به خاطر وجود ماده‌ای موسوم به اوژنول است که در سبزی ترخون وجود دارد.
    • مصرف ترخون برای درد مفاصل مفید بوده، بهتر است همراه غذا خورده شود و کوبیده آن بهصورت ضماد استفاده گردد.

    گشنیز حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است.سبزی گشنیز به عنوان دوای معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است و تحقیقات نشان می دهد که مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز می شود.

    گشنیز خاصیت ضدنفخ و اشتهاآوری دارد.

    دم کرده تخم گشنیز از سیلان منی جلوگیری می‎کند.

    گشنیز مانع ترش شدن غذا در معده میشود همچنین درد صفرا را تا حد بسیار زیادی تسکین می دهد. تخم گشنیز برای درمان وسواس و خفقان بسیار خوب است .

    گشنیز به عنوان سبزی کاهش دهنده قند خون شناخته شده است و این کار را با تحریک ترشح انسولین انجام می دهد. این تاثیر به حدی است که آن را گیاه ضد دیابت نیز می نامند.

    درمان جوش های دهان و تسکین درد دهان با این سبزی امکان پذیر است.

     

    لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2GT9dZn

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت دانلودرایگان – مسیدا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس