کباب لقمه ای یکی از انواع کباب هایی است که طرفداران زیادی دارد. به جای اینکه این نوع کباب را از بیرون بخرید، خودتان تهیه کنید. همچنین طرز تهیه نوعی خمیر را به شما آموزش می دهیم که کبابتان را لای آن بپیچید.

    مواد لازم خمیر کباب لقمه

    آرد ۲۰۰گرم
    مایه خمیر ۱ ق س
    آب ولرم ۱/۴ پیمتنه
    نمک ۲ ق چ
    شیر ۳/۴پیمانه
    روغن ۱/۴ پیمانه


    مواد میانی کباب لقمه
    گوشت چرخ کرده ۶۵۰گرم 
    پیازداغ ۱ ق س 
    نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم 
    تخم مرغ ۱عدد
    پودر سوخاری ۲ ق س 
    پنیر پیتزا ۱۰۰گرم 
    زرده تخم مرغ (برای رومال) یک عدد

    روش تهیه خمیر کباب لقمه
    مایه خمیر را به همراه شکر در آب ولرم ۳۷درجه ریخته و ۵ دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید.
    در ظرف دیگر نمک و آرد را با هم مخلوط کنید. مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید.
    سپس به ترتیب شیر و در نهایت روغن را به خورد خمیر بدهید.
    خمیر به دست آمده را در سطح آردپاشی شده به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید.
     در صورتی که تمایل دارید می توانید با ۱۰۰ ضربه زدن خمیر به سطح میز آن را به عمل آورید.
    سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده روی آن را بکشید و به مدت یک ساعت زمان دهید تا عمل آید.
     پس از استراحت خمیر، آن را به صورت یک مستطیل بزرگ باز کنید.
     برش های مثلثی به صورت مثلث های متساوی الساقین درآورید.
     کباب ها را روی ضلع ۱۰ سانت گذاشته، پنیر پیتزا را قرار داده و به آرامی با خمیر رول کنید.
     رومال زرده را زده و در سینی چرب شده قرار داده در فر ۱۸۰ درجه بگذارید.

    روش تهیه مواد میانی
    گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به صورت لوله های ۱۰ سانتی متری درآورده و در روغن سرخ کنید.

    نکات آشپزی
    ۱- اگر مایه خمیر شما پس از ۵ دقیقه عمل نکرد، نشان آن است که مایه خمیر تاریخ مصرف گذشته و قابل استفاده نیست.
    ۲- زمان پخت: حدودا ۱۵ دقیقه است.

     

     

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت دانلودرایگان – مسیدا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس